Formació en Xarxes Socials per a clubs de Futbol Sala

Dins del nostre servei iOX XARXES oferim als clubs de Futbol Sala formació i assessorament en la gestió diària dels seus webs i/o blogs, així com de les seves Xarxes Socials.

La gestió de les Xarxes Socials i d’un web dinàmic ha esdevingut pels clubs esportius, i també pels clubs de Futsal, un aspecte molt importat de la seva comunicació.

La presència digital d’un club és una primera imatge en moltes ocasions per al públic, que troba sovint informació sobre els clubs cercant a Google, o directament a les Xarxes Socials, i és molt important que el que vegi li comuniqui dinamisme, seriositat i que, en resum, li ofereixi una imatge que reflecteixi una bona “reputació online” del club.

La dinamització del web, mitjançant el o els blogs que que el formen, i la repercusió d’aquests continguts a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter i Google Plus), són l’objectiu formatiu d’iOX Xarxes Bàsic, amb el que els clubs podran aprendre a utilitzar correctament aquests espais i treure’n el màxim rendiment.

Dins d iOX Xarxes Pro oferim formación en la configuració i gestió del canal de Youtube i d’un canal de Podcast (arxius de so), per tal de que cada club disposi d’uns espais que es constitueixin, d’alguna manera, com a una televisió i una ràdio pròpies.

A iOX FUTSAL sempre trobarem una solució formativa i d’assessorament personalitzada per a cada club de Futsal.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i parlem-ne !!

 

Publicat per ramoncolet

Professor de Cicles Formatius i Assessor de Marqueting Digital.

%d bloggers like this: